Bliv klædt på til at skabe forretning med IoT-sikkerhed
views
Der sker en rivende digitalisering af danske virksomheders produkter og produktion Men hvis udviklingen skal kaste gevinst af sig, er det afgørende, at sikkerheden følger med – på teknisk, strategisk og organisatorisk niveau.
Om oplægget:
I disse år udvikles og implementeres mange nye digitale løsninger inden for bl.a. produktion, energistyring og infrastruktur. Et cyberangreb kan derfor have fatale følger for forretningen. Men at opnå det rette niveau af sikkerhed handler ikke blot om at undgå cybertrusler. Der ligger også store muligheder gemt i at arbejde strategisk og innovativt med IoT-sikkerhed.
I dette oplæg stiller vi skarpt på de sikkerhedsmæssige faldgruber ved en digitaliseret produktion og viser, hvordan I kan styrke jeres forretning ved at sætte IoT-sikkerhed på den strategiske dagsorden.
Bio:
Michael Stausholm arbejder primært med anvendt sikkerhed i virksomheder og organisationer. Han er certificeret inden for applikationssikkerhed og almen cybersikkerhed og har været involveret i en række sikkerhedsreviews, bl.a. inden for identity management og kritiske login-løsninger, herunder validering af E-Boks NSIS LOA niveau.
Laura Lynggaard Nielsen arbejder som antropolog med det samspil mellem menneskelige, organisatoriske, forretningsmæssige og teknologiske faktorer, som former cyber- og informationssikkerhed i praksis. Hun har bl.a. udviklet en modenhedsmodel, som virksomheder kan bruge til at vurdere og udvikle deres IoT-sikkerhedsindsats.
Fabien Rezac er ph.d.-kandidat ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet, Danmark, og tidligere anerkendt PhD-studerende ved Saïd Business School, University of Oxford. I sin forskning fokuserer han på at udforske dynamikken i ledelse, strategi og innovation i forhold til teknologi og bæredygtighed. Fabien vil holde sin del af oplægget på engelsk.
Michael, Laura og Fabien taler på Frame Stage på Technomania tirsdag den 3. oktober kl. 15:00.