Lønforhandlinger – 10 tips
Fra Hanne Høy Kejser
Relateret medie
Der er rigtig mange, som synes, at det er svært at forhandle løn eller slet ikke bryder sig om at forhandle sin løn. En af årsagerne kan være, at lønforhandlingerne er sværere at have en professionel distance til i forhold til så mange andre typer af forhandlinger. Måske har du en lille frygt i baghovedet om: Tænk hvis jeg bliver vejet og fundet for let? Det kan også være, at du tænker: Hvad skal man sige til en lønforhandling? Hvordan skal jeg forhandle løn? Hvor meget bør ens løn stige?
Er du én af de mange, som har berøringsangst over for lønforhandlinger, så lyt med på dette webinar og få gode konkrete råd inden din næste forhandling. Få en masse teknikker og tips til såvel forberedelsen, gennemførelsen og opfølgningen til lønforhandling.
Hvordan skal jeg forhandle løn?
På dette webinar vil du få minimeret din berøringsangst over for lønforhandlinger samt få tips til såvel forberedelsen, gennemførelsen og opfølgningen. Du vil få inspiration og blive præsenteret til, hvad der kunne være alternativer til en traditionel lønstigning, og hvorfor det er vigtigt at tænke i alternativer til en lønforhandling. Samtidigt vil du høre om, hvorfor det er vigtigt at være forberedt til en lønforhandling, og hvilke tricks man kan opleve til en lønforhandling og være forberedt på.
Hvordan forbereder jeg mig bedst til en lønforhandling?
Står du over for din første lønforhandling? Eller har du afholdt lønforhandlinger flere gange, men føler, at du ikke opnåede det forventede resultat?
På dette webinar vil du høre om, hvordan du forbereder dig bedst muligt inden en lønforhandling. Webinaret tager udgangspunkt i 10 konkrete tips. Inden for de 10 tips vil du b.la. høre om, hvorfor det er vigtigt at have statistikkerne på plads. Dette er både statistikker over, hvad andre med lignende jobfunktioner får i løn samt fakta omkring, hvad du har bidraget med i årets løb. Lønstatistikker fra andre med lignende jobfunktioner vil være med til at give dig et ambitiøst, men realistisk udspil.
Mange af os, kan være gode til at argumentere, men når vi skal argumentere om løn, synes mange, at det er svært. Du vil derfor høre om, hvorfor det er en god ide at finde på nogle kvalitetsargumenter, da argumentation altid avler modargumentation. Derudover vil du høre om, hvorfor det er vigtigt at tænke i alternativer. Det er vigtigt at huske, krav/standpunkter kun er en mulig løsning blandt mange løsninger, og man ikke skal blive for bundet af umiddelbare krav. Du vil derfor lære at overveje, hvordan din virksomhed ellers kan belønne dig i stedet for en traditionel lønstigning.
Webinarets vært
På webinaret ’lønforhandlinger – 10 tips’ vil du høre Kirsten Andersen, Mnemosyne kurser, som er selvstændig konsulent og underviser blandt andet i forhandlingsteknik. Kirsten har skrevet adskillige bøger – herunder bogen ”løft dine forhandlinger – privat og på jobbet”. Se mere om Kirsten på www.mnemosyne.dk.
Du ser de 3 afstemningsresultater ved at klikke på papirclips ikon nederst til højre.
- Tags
-